Виходить книжка Анни Завертайло про ресторанний бізнес

Видавництво Stretovych відкрило передзамовлення на книжку рестораторки, співзасновниці мережі пекарень «Завертайло» і кондитерських «Honey» Анни Завертайло – «Солодкий несолодкий бізнес».

Це видання поєднує особисту історію розвитку сімейного бізнесу та прикладний посібник для підприємців, які цікавляться ресторанною галуззю. Водночас ця книжка показує, наскільки інакше можна ставитися до їжі, бачити в ній не задоволення базових потреб, а культурний код.

У виданні особиста гостросюжетна лінія переплітається разом із набуттям підприємницького досвіду. Анна ділиться ексклюзивною інформацією про організацію роботи власних закладів, побудову команди та комунікації.

«У книзі я відверто розповіла про наш шлях від кавових автоматів до кондитерських «Honey» і пекарень «Завертайло» – із усіма можливими викликами та перепонами, з якими стикаються підприємці та бізнеси. Відсутність стартових інвестицій, розподіл ролей в бізнес-партнерстві, пошук своєї унікальності. Я намагалася приділити увагу всім складникам цієї величезної системи: продукт, концепції закладів, пошуки крутої локації, обладнання та формування команди – і в легкій формі розказати як це працює конкретно в нашому випадку», – розкрила деталі про книжку Анна Завертайло.

Книга вже доступна для передзамовлення на сайті видавництва (книжка вийде 28 лютого).

Серед бонусів передзамовлення – можливість отримати автограф та навіть особисту екскурсію на виробництво від Анни Завертайло!

Усі передзамовлені книжки авторка підпише і кожен отримає свій примірник із автографом. А трьом випадковим передзамовникам Анна Завертайло особисто проведе екскурсію на виробництво «Honey» і «Завертайло» – і ви зможете побачити наживо як твориться кондитерська магія.

Про авторку

Анна Завертайло – співзасновниця мережі кондитерських «Honey» і мережі пекарень «Завертайло». Ідеологиня й засновниця навчального проєкту «Магічний Копняк». Підприємиця й революціонерка ресторанного ринку. Разом з чоловіком розвиває український гастрономічний модерн («Завертайло») й кондитерське мистецтво («Honey»). У бізнесі відповідає за стратегічний розвиток, сервіс, їжу, маркетинг і комунікації. Навернула більш ніж 2 тисячі (і цифра постійно росте) людей у релігію функціонального нутрітивного харчування й здорових стосунків з їжею і тілом. Мама трьох дітей. Спортсменка-любителька зі стажем. Шахістка й поціновувачка інтелектуальних гуртків. Гештальт-терапевтка на навчанні в НАГТУ. Семінаристка курсу «Бізнес та Суспільство» в Aspen Institute і Києво-Могилянської бізнес-школи. У час війни вважає своєю місією і місією бізнесу фінансову підтримку Збройних Сил України, творення культурного коду, мовної стійкості й особистої відповідальності в суспільстві.